Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Laura's Sweets

Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets
Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă sarmale cu varză și afumătură la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg carne porc
• 0,5 kg piept de porc fără os
• 100 gr.orez
• 1 buc.costiță cu os, afumată
• 2-3 cepe mari
• 2 morcovi
• cimbru verde
• cimbru uscat
• sare, boia afumată, condimente după gust
• piper
• varză murată
• 200 ml suc de roșii
• 1,5 l apă

Descriere

Pregătește această rețetă tradițională de sărmăluțe în foi de varză gătite lent (slow cooking) la  Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot. Rețeta delicioasă pregătită de Laura's Sweets a fost gata în 8h, fără supraveghere!

Mod de preparare

  • Carnea se toacă la robot
  • Legumele se curăță și se spală, apoi se toacă mărunt, morcovii se rad mărunt
  • Orezul spălat în câteva ape se adaugă peste carne, apoi urmează legumele mărunțite
  • Se adaugă condimentele, sarea (atenție să nu folosiți multă fiindcă varza murată conține multă sare)
  • Se amestecă bine compoziția de carne, apoi se lasă o jumătate de oră la rece
  • Foile de varză murată se porționează
  • Se umplu cu carne și se formează sarmale
  • Părțile mai tari de la varză se toacă mărunt
  • În vasul aparatului Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot, se așază un strat de varza tocată, 1-2 crenguțe cimbru verde
  • Se așază un strat de sarmale, se pun câteva oase afumate, un strat de varză și puțin suc de roșii
  • Se continuă astfel până se umple vasul
  • Se încheie cu un strat de varză tăiată mărunt, crenguțe de cimbru și boia afumată, restul de suc de roșii
  • Peste sarmale se toarnă apa rece până la nivelul maxim indicat în interiorul vasului
  • Se acoperă cu capacul
  • Vasul se conectează la o sursă de curent
  • Din meniul slowcookerului, se programează ora de pornire sau se setează durata de gătire de 8 h, cu funcția Low
  • Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot va începe să gătească, apoi după încheierea programului, va trece automat pe funcția de păstrare la cald
Servește cu un ardei iute proaspăt sau murat și cu o felie de pâine proaspătă sau cu mămăligă! Poftă mare!