Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor

Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor
Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor Borș cu sfeclă roșie by Alexandra Tudor

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 3 cepe galbene medii
• 100g morcovi
• 200g sfeclă roșie, crudă
• 150g cartofi medii
• 100g ardei gras roșu
• 200g varză albă
• 200g roșii
• 1 legătură pătrunjel
• 40 ml ulei de măsline
• 1L apă
• 2 lingurițe sare

Descriere

Borșul cu sfecla roșie, completat cu cartofi, este atât delicios, cât și sănătos. Gătește-l lent, păstrează toți nutrienții și savurează gustul!

Mod de preparare

Pasul 1. Pregătește toate legumele: toacă ceapa mărunt, morcovii se dau pe răzătoare. Taie ardeii, cartofii și sfecla în cubulețe, iar varza fâșii.

Pasul 2. Călește ceapa, morcovii și sfecla în uleiul de măsline și transferă în vasul aparatului Crock Pot. Adaugă ardeii, cartofii, varza și 1 L de apă. Alege funcția Manual, optiunea High și timpul de 2 ore și 30 de minute.

Pasul 3. Taie mărunt roșiile și pătrunjelul.

Pasul 4. Înainte cu 15 minute de terminarea programului, adaugă roșiile, pătrunjelul și sarea.

Pasul 5. Servește ca atare sau cu puțin piper proaspăt râșnit.