Rețetă borș cu sfecla rosie la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor




Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 3 cepe galbene medii |
• 100g morcovi |
• 200g sfeclă roșie, crudă |
• 150g cartofi medii |
• 100g ardei gras roșu |
• 200g varză albă |
• 200g roșii |
• 1 legătură pătrunjel |
• 40 ml ulei de măsline |
• 1L apă |
• 2 lingurițe sare |
Descriere
Borșul cu sfecla roșie, completat cu cartofi, este atât delicios, cât și sănătos. Gătește-l lent, păstrează toți nutrienții și savurează gustul!
Mod de preparare
Pasul 1. Pregătește toate legumele: toacă ceapa mărunt, morcovii se dau pe răzătoare. Taie ardeii, cartofii și sfecla în cubulețe, iar varza fâșii.
Pasul 2. Călește ceapa, morcovii și sfecla în uleiul de măsline și transferă în vasul aparatului Crock Pot. Adaugă ardeii, cartofii, varza și 1 L de apă. Alege funcția Manual, optiunea High și timpul de 2 ore și 30 de minute.
Pasul 3. Taie mărunt roșiile și pătrunjelul.
Pasul 4. Înainte cu 15 minute de terminarea programului, adaugă roșiile, pătrunjelul și sarea.
Pasul 5. Servește ca atare sau cu puțin piper proaspăt râșnit.
Pasul 2. Călește ceapa, morcovii și sfecla în uleiul de măsline și transferă în vasul aparatului Crock Pot. Adaugă ardeii, cartofii, varza și 1 L de apă. Alege funcția Manual, optiunea High și timpul de 2 ore și 30 de minute.
Pasul 3. Taie mărunt roșiile și pătrunjelul.
Pasul 4. Înainte cu 15 minute de terminarea programului, adaugă roșiile, pătrunjelul și sarea.
Pasul 5. Servește ca atare sau cu puțin piper proaspăt râșnit.
Preparat cu
-100lei
Crock-Pot
Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot
Ideal pentru 6 persoane
Funcții TimeSelect & Schedule Meal
• in stoc
PRP: 499,99lei
399,99lei