Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă dulceață de caise by Alexandra Tudor

Rețetă dulceață de caise by Alexandra Tudor
Rețetă dulceață de caise by Alexandra Tudor Rețetă dulceață de caise by Alexandra Tudor

Porții

10

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 kg caise
• 100 g zahăr
• 50 ml zeamă lămâie
• ¼ linguriță pudră vanilie

Descriere

Prepară acasă dulceață de caise aromată și naturală, cu vanilie și zeamă de lămâie. O rețetă simplă la slow cooker, fără efort și cu gust autentic de vară.

Mod de preparare

Pasul 1. Curăță caisele de sâmburi, taie-le bucăți și așază-le în oala aparatului Crock-Pot. Adaugă zahărul, vanilia și zeama de lămâie.

Pasul 2. Pornește slow cookerul și alege funcția Manual, opțiunea High, timp: 4h.

Pasul 3. După 2 ore, amestecă în caise, iar după 2h:30min îndepărtează capacul aparatului pentru a îngroșa dulceața.