Rețetă dulceață de caise by Alexandra Tudor


Porții
10
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 kg caise |
• 100 g zahăr |
• 50 ml zeamă lămâie |
• ¼ linguriță pudră vanilie |
Descriere
Prepară acasă dulceață de caise aromată și naturală, cu vanilie și zeamă de lămâie. O rețetă simplă la slow cooker, fără efort și cu gust autentic de vară.
Mod de preparare
Pasul 1. Curăță caisele de sâmburi, taie-le bucăți și așază-le în oala aparatului Crock-Pot. Adaugă zahărul, vanilia și zeama de lămâie.
Pasul 2. Pornește slow cookerul și alege funcția Manual, opțiunea High, timp: 4h.
Pasul 3. După 2 ore, amestecă în caise, iar după 2h:30min îndepărtează capacul aparatului pentru a îngroșa dulceața.
Pasul 2. Pornește slow cookerul și alege funcția Manual, opțiunea High, timp: 4h.
Pasul 3. După 2 ore, amestecă în caise, iar după 2h:30min îndepărtează capacul aparatului pentru a îngroșa dulceața.