Rețetă sandwich mexican cu pulled pork by Alexandra Tudor



Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1,5 kg spată porc |
• 2 căței usturoi |
• 1 ceapă roșie |
• ½ ardei kapia |
• 2 crenguțe rozmarin |
• 1 ½ linguriță stock legume |
• ¾ linguriță sare |
• 1 L apă |
• 200 ml cidru mere |
Pentru servit: |
• chifle pufoase |
• sos smântână cu sare și puțină zeamă lime |
• avocado |
• jalapeño |
Descriere
Pulled pork la slow cooker, fraged și suculent, gătit încet în cidru și mirodenii. O rețetă delicioasă pentru sandwich-uri cu carne mărunțită, servite cu sos cremos, avocado și jalapeño.
Mod de preparare
Pasul 1. Mărunțește usturoiul, ceapa și rozmarinul, iar ardeiul taie-l cubulețe. Așază carnea în vasul Crock-Pot.
Pasul 2. Amestecă legumele, rozmarinul, stock-ul de legume, sarea, apa și cidrul, apoi pune-le peste carne.
Pasul 3. Pentru această rețetă, folosește funcția Manual, opțiunea High, timp: 6h:30min.
Pasul 4. Pentru servire, unge chifla cu sos de smântână, adaugă carne mărunțită din abundență și completează cu avocado, jalapeño, salată și cheddar, după preferințe.
Pasul 2. Amestecă legumele, rozmarinul, stock-ul de legume, sarea, apa și cidrul, apoi pune-le peste carne.
Pasul 3. Pentru această rețetă, folosește funcția Manual, opțiunea High, timp: 6h:30min.
Pasul 4. Pentru servire, unge chifla cu sos de smântână, adaugă carne mărunțită din abundență și completează cu avocado, jalapeño, salată și cheddar, după preferințe.