Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă tocană coreeană cu kimchi și porc (Kimchi Jjigae) la slowcooker 5,6L TimeSelect

Rețetă tocană coreeană cu kimchi și porc (Kimchi Jjigae) la slowcooker 5,6L TimeSelect
Rețetă tocană coreeană cu kimchi și porc (Kimchi Jjigae) la slowcooker 5,6L TimeSelect Rețetă tocană coreeană cu kimchi și porc (Kimchi Jjigae) la slowcooker 5,6L TimeSelect

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 4-6 porții:
• 500 g piept de porc sau ceafă (tăiat cuburi)
• 1 cană kimchi maturat (tăiat grosier)
• 1 ceapă mare (tăiată felii)
• 3 căței de usturoi (tocați)
• 1 lingură ghimbir proaspăt ras
• 2 linguri pastă de ardei iute coreeană (gochujang)
• 1 lingură fulgi de ardei iute coreean (gochugaru) – opțional, pentru extra picant
• 1 lingură sos de soia
• 1 linguriță ulei de susan
• 600 ml supă de legume sau de oase (sau apă)
• 150 g tofu (tăiat cuburi, opțional)
• 2 fire ceapă verde (pentru decor)

Descriere

Încearcă rețeta de tocană coreeană cu kimchi și porc și vei savura un preparat aromat, cu un gust complex. Iată cum se pregătește!

Mod de preparare

Pasul 1. Rumenește ușor cuburile de porc într-o tigaie (fără ulei sau cu puțin ulei de susan) până prind culoare. Acest pas adaugă profunzime gustului, dar poate fi sărit.

Pasul 2. Pune în vasul Crock-Pot următoarele, în ordine:
  • ceapa, usturoiul, ghimbirul
  • Kimchi-ul și carnea
  • Gochujang, gochugaru, sosul de soia, uleiul de susan
  • Supa.

Pasul 3. Setează slowcooker-ul pe Low pentru 6-8 ore sau High pentru 4 ore.

Pasul 4. În ultimele 30 de minute, adaugă cuburile de tofu, dacă folosești.

Pasul 5. Presară ceapă verde tocată deasupra și servește fierbinte cu orez alb.

Recomandare: Dacă ai kimchi foarte matur (sau chiar puțin acrișor), va da un gust mai autentic și mai intens.