Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ardei umpluți cu carne de porc la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor

Rețetă ardei umpluți cu carne de porc la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor
Rețetă ardei umpluți cu carne de porc la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor Rețetă ardei umpluți cu carne de porc la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor Rețetă ardei umpluți cu carne de porc la slow cooker 5,6L TimeSelect by Alexandra Tudor

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 8-10 bucăți ardei, în funcție de mărime, astfel încât să încapă în vas
• 150g ceapă galbenă
• 100g orez alb clătit în apă rece
• 2 linguri ulei măsline
• 800g carne tocată (cotlet porc)
• 250g roșii pasate
• 200ml apă
• 2 lingurițe sare
• puțin piper

Descriere

Cu această rețetă de ardei umpluți cu carne, te bucuri de gust bogat, în timp ce slow cooker-ul gătește pentru tine și păstrează nutrienții ingredientelor. Încearcă ardeii umpluți cu orez și carne de porc și o vei găti din nou de multe ori!

Mod de preparare

Pasul 1. Pregătește ardeii pentru umplere: taie-le capacele și scoate cotoarele.

Pasul 2. Pregătește umplutura: amestecă carnea, ceapa tăiată mărunt, orezul clătit în apă rece, uleiul, 150g roșii pasate, sare și piper.

Pasul 3. Umple ardeii cu compoziția de mai sus. Pune-i în oala aparatului Crock-Pot și toarnă apa amestecată cu restul de 100g de roșii pasate.

Pasul 4. Pentru această rețetă folosește funcția Manual, cu opțiunea High, timp de 4 ore.