Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chifteluțe italienești cu sos roșu

Rețetă chifteluțe italienești cu sos roșu
Rețetă chifteluțe italienești cu sos roșu Rețetă chifteluțe italienești cu sos roșu

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 ceapă roșie
• 1 cățel usturoi
• 50 g pâine înmuiată în lapte
• ½ legătură pătrunjel
• 50 g roșii uscate
• 70 g parmezan
• 1 ou
• 900 g carne tocată (450 g pulpă porc și 450 g carne vită)
• ½ linguriță sare
• piper, după gust
• 500 g sos roșii
• 2 linguri ulei măsline
• 2 crenguțe rozmarin

Descriere

Descoperă rețeta de chifteluțe italienești cu sos roșu, fragede și aromate, gătite lent pentru un gust autentic. Perfecte pentru un prânz savuros sau o cină rapidă, aceste chifteluțe cu sos roșu vor deveni preferatele familiei.

Mod de preparare

Pasul 1. Mărunțește ceapa, usturoiul, pătrunjelul, roșiile uscate, iar parmezanul rade-l fin. Adaugă toate ingredientele peste carnea tocată, împreună cu pâinea înmuiată în lapte.

Pasul 2. Pune oul, ¼ linguriță sare și puțin piper, apoi formează chifteluțele. Așază-le în vasul aparatului Crock-Pot. Toarnă peste ele sosul de roșii amestecat cu uleiul de măsline, ¼ linguriță sare și puțin piper. Adaugă crenguțele de rozmarin.

Pasul 3. Setează aparatul pe funcția Manual, opțiunea „High”, timp: 2h:30min.