Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Laura's Sweets

Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets
Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets Rețetă salată de beouf la Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot by Lauras Sweets

Porții

6

Complexitate

3

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg carne de vițel (preferabil cu os)
• 1 kg cartofi pt salată
• 3-4 morcovi
• 3 l apă
• 100 gr.mazăre verde (congelată)
• 300 gr.castraveți în oțet
• 300 gr.gogoșari în oțet
• 50 gr.boabe porumb dulce
• Sare
• Piper boabe
• 2 foi dafin

Maioneză:
• 2 ouă
• 400 ml ulei de floarea soarelui
• 1-2 lgte muștar
• lămâie
• sare

Descriere

Laura's Sweets ne arată cum putem pregăti salata de boeuf tradițională mai ușor cu ajutorul Slow Cookerului 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot. Pregătește și tu această rețetă clasică de sărbători și urmărește toți pașii de mai jos!

Mod de preparare

  • La aceasta rețetă, vei obține atât salata de boeuf, cât și o supă concentrată de vită din care vei putea pregăti alt fel de mâncare
  • Legumele se curăță și se spală. Carnea se lasă o ora în apă rece, apoi se scurge
  • În vasul aparatului Slow Cooker 5.6L Digital TimeSelect Crock-Pot se așază carnea, morcovii și cartofii curățați
  • Se adaugă sare, boabe piper, frunze dafin, apă și se acoperă cu capacul
  • Vasul se conectează la o sursă de curent. Din meniul aparatului, se setează durata de gătire 6 h, cu funcția High
  • Dacă dorești, se poate spuma pe parcurs, însă trebuie prelungit timpul de gătire cu o jumătate de oră
  • slow cooker Crock-Pot vă începe să gătească, apoi după încheierea programului, va trece automat pe funcția de păstrare la cald
  • După ce s-au gătit, se închide aparatul
  • Se scot legumele și carnea
  • Se toaca mărunt, alături de castraveți și gogoșari
  • Mazărea se opărește 1- minute, nu trebuie să își piardă culoarea și nici textura
  • Carnea se toacă mărunt, se pun toate într-un vas mare și se amestecă cu o spumieră
  • Se pregătește maioneza dintr-un gălbenuș fiert și unul crud
  • Se amestecă adăugând pe parcurs ulei, sare
  • Se adaugă zeama de lămâie pe parcurs, iar spre final, 1-2 lgte de muștar (dacă îți place)
  • Maioneza se adaugă peste salată, păstrând câteva linguri și pentru ornat.
  • Se amestecă pentru ultima dată, se potrivește gustul cu sare, piper și se așază într-un vas pentru a fi decorată după bunul plac
Poftă mare!