Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita de ciuperci

Reteta tocanita de ciuperci

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Galbiori – 250 gr.
• Ciuperci Champignon – 300 gr.
• Usturoi – 3 catei
• Salote (hasme) – 2 buc.
• Ulei de masline – 2 linguri
• Castraveti murati – 3 buc.
• Cimbru proaspat – 3 crengute
• Smantana de gatit – 400 ml
• Parmezan ras – 40 gr.
• Amidon – 1 lingurita
• Sare, piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt
• adaugati-le pe toate in Slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 gr. de parmezan.

Pofta buna!