Reteta tocanita de ciuperci
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Galbiori – 250 gr. |
| • Ciuperci Champignon – 300 gr. |
| • Usturoi – 3 catei |
| • Salote (hasme) – 2 buc. |
| • Ulei de masline – 2 linguri |
| • Castraveti murati – 3 buc. |
| • Cimbru proaspat – 3 crengute |
| • Smantana de gatit – 400 ml |
| • Parmezan ras – 40 gr. |
| • Amidon – 1 lingurita |
| • Sare, piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt
• adaugati-le pe toate in Slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 gr. de parmezan.
Pofta buna!
• adaugati-le pe toate in Slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 gr. de parmezan.
Pofta buna!
