Rețetă aripioare glazurate la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Prăjiturela
 
                             
                             
                    Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 7-8 aripioare de pui întregi | 
| • 3-4 bucăți de piept de pui | 
| • (Daca vrei doar aripioare, dublează cantitatea și nu mai pune și pieptul) | 
| • 100 g ketchup sau sos barbeque | 
| • 2 linguri sos dulce picant | 
| • 1 lingură usturoi granulat | 
| • Sare | 
| • Piper | 
Descriere
                    Încearcă și tu această rețetă de aripioare glazurate, lipicioase și extrem de delicioase pregătite la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot. Urmează pașii rețetei pregătite de Prăjiturela, mai jos! 
                
                
                        Mod de preparare
- Curăță aripioarele, elimină vârful, apoi taie-le în 2
- Taie bucățile de piept să fie aceeași dimensiune cu aripioarele
- Într-un bol/farfurie amestecă ingredientele pentru sos
- Pune carnea în vasul slow cookerului și adaugă sosul
- Amestecă bine totul, astfel încât toate bucățile să fie acoperite bine cu sos
- Setează timerul 4 h pe treapta high sau 5 h 30 minute pe treapta low
- După ce trec orele de preparare distribuie carnea pe o tavă de cuptor și pune la cuptorul preîncălzit la 20o grade pentru 10 minute – Pot fi mâncate și fără acest acest ultim pas, însă dacă sunt introduse puțin la cuptor, zaharurile din sos se caramelizează și astfel devin lipicioase și, evident, mai delicioase.
 
            
 
                 
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    