Reteta - Mancare de post cu hribi
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Hribi – 1 kg |
| • Usturoi – 4 catei |
| • Ceapa verde – 4 buc. |
| • Vin rosu – 50 ml |
| • Unt – 25 gr. |
| • Ulei – 1 lingurita |
| • Cimbru uscat – ½ lingurita |
| • Bulion de rosii – 300 ml |
| • Zahar – ½ lingurita |
| • Patrunjel proaspat tocat – ½ legatura |
| • Sare si piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati
• toaca usturoiul si ceapa verde marunt
• incinge uleiul si untul in vasul detasabil al Slow Cookerului 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul
• soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi bulionul si zaharul
• ia vasul detasabil de pe foc si introdu-l in Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot– seteaza timpul de 60 de minute si modul de gatire ''High''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, potriveste de sare si piper daca mai este cazul
• serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra.
Pofta buna!
• toaca usturoiul si ceapa verde marunt
• incinge uleiul si untul in vasul detasabil al Slow Cookerului 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul
• soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi bulionul si zaharul
• ia vasul detasabil de pe foc si introdu-l in Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot– seteaza timpul de 60 de minute si modul de gatire ''High''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, potriveste de sare si piper daca mai este cazul
• serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra.
Pofta buna!
