Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela

Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela
Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela Stock de vita sau zeama de oase la Slow Cooker Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute by La Prajiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg de oase de vita cu maduva
• 500 g rasol de vita
• 2 morcovi
• 2 radacini de pastarnac
• ¼ telina
• 1 ceapa mare
• 4-5 catei de usturoi
• 1 legatura de patrunjel
• 1 crenguta de cimbru
• 2 lingura boabe de piper
• 3 foi de dafin
• 2 linguri de otet (ajuta la extragerea mineralelor din oase)
• 1 lingura de sare mare
• 3 l de apa (sau pana se umple vasul slow cookerului – in functie de volumul ocupat de oase)

Descriere

Stockul de vita sau altfel spus, zeama de oase este o supa concentrata ce se obtine prin fierberea la foc mic pentru un timp indelungat a oaselor de vita. La Prajiturela iti arata cum faci acest lucru prin gatire lenta cu Slow Cookerul Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute!

Mod de preparare

  • Spala bine legumele si daca doresti, curata-le
  • Pune toate ingredientele in vasul Slow Cookerului Crock-Pot 6.0L DuraCeramic Saute, pune capacul si seteaza modul 1 (LOW) timp de 20 de ore (ideal). Poti selecta si modul 2 (HIGH) pentru 8-10 ore
  • Dupa expirarea acestui timp, trece supa printr-o sita pentru a elimina impuritatile
  • Daca vrei sa extragi grasimea, pune supa intr-un vas pe care il lasi la frigider
  • Dupa racire, grasimea se va strange la suprafata si acum o poti indeparta cu usurinta. O poti folosi precum orice alt tip de untura si este chiar mai gustoasa
  • Depoziteaza supa in borcane si pune-o la rece sau chiar la congelator