Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Ciorba de porc cu zeama de varza

Reteta - Ciorba de porc cu zeama de varza

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g ciolan de porc afumat, fara os
• 1 ceapa
• 1 morcov
• un sfert de telina
• 1 pastarnac
• 1 ardei kapia
• 2 tije de telina apio
• 2 cuiburi taietei
• 400 ml rosii in bulion
• 500 ml zeama de varza
• 2 oua pt zdrente
• 1 legatura leustean
• 2 lingurite tarhon uscat
• sare dupa gust
• 2 linguri ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

  • Pregateste ciolanul de porc si taie-l bucati potrivite.
  • Curata si spala legumele si taie-le cubulete.
  • Pune vasul slow cooker-ului Crock-Pot DuraCeramic 6l Saute pe plita si pune uleiul.
  • Dupa ce s-a incins pune ceapa taiata si morcovul taiate cubulete.
  • Soteaza-le cateva minute. Astfel, ceapa devine mai dulce, mai gustoasa si ciorba va avea o culoare frumoasa de la morcov.
  • Ia vasul de pe plita si muta-l in slow cooker.
  • Adauga restul de legume: pastarnacul, telina, ardeiul kapia si telina apio taiate toate cubulete.
  • Pune 2 lingurite rase de sare si 1,5 l apa.
  • Pune capacul si se seteaza modul High pentru 3:30 ore.
  • Cand programul s-a terminat adauga zeama de varza fierbinte, rosiile in bulion si taieteii.
  • Seteaza din nou modul High pentru inca 30 de minute.
  • La final bate ouale intr-un castron si punele in fir subtire peste ciorba fierbinte, amestecand usor sa formezi zdrentele de ou.
  • Presara deasupra leusteanul tocat marunt.