Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Reteta rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Reteta rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Porții

3

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

7h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Muschiulet de porc – 600 gr.
• Bresaola – 4 felii
• Baby spanac
• Chorizo de dimensiunea muschiuletului de porc – 1 buc.
• Sare si piper – dupa gust
• Unt – 25 gr.
• Rozmarin – 1 fir
• Ulei – 2 linguri
• Usturoi – 1 catel
• Vin roze demisec – 2 linguri
• Apa – 100 ml

Mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfacem muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca 1 cm pana la margine, ca sa-l putem umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti-i mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior
• asezati feliile de bresaola (petrecute) pe muschiuletul de porc, pana aproape de margine
• peste acestea adaugati un strat de spanac baby, chorizo-ul si iarasi un strat de spanac baby
• rulati-l strans, cu grija si apoi legati-l cu sfoara din 3 in 3 cm
• taiati-l in 3 bucati
• inveliti fiecare bucata de rulada strans, in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu
• pregatiti slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si introduceti in acesta uleiul, apa, vinul, usturoiul si rozmarinul
• peste acestea adaugati cele 3 bucati de rulada
• puneti capacul si lasati cca 7 ore
• scoateti ruladele si lasati carnea la odihnit timp de 15 minute
• intre timp lasati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red sa functioneze pentru a se reduce sosul
• opriti slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red dupa cele 15 minute cat a stat carnea la odihnit si serviti impreuna cu aceasta.

Pofta buna!

Observatii:
• slow cooker Crock-Pot atinge aceeasi temperatura de 100 de grade, atat pe Low cat si pe High – singura diferenta este intervalul de timp.
• textura dorita a acestui preparat se poate obtine in cca 7 ore.
• este necesar ca un lichid (sosul) sa fie prezent in Crock-Pot pentru a se produce vaporii necesari gatirii corecte a ruladei.