Reteta pui Thailandez cu unt de arahide
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Muschiulet de pui inner file – 1 kg |
| • Ardei gras rosu – 1 buc |
| • Ardei gras galben – 1 buc |
| • Ceapa – 1 buc |
| • Unt de arahide – 2 linguri |
| • Fulgi de chili – dupa gust |
| • Suc de lime – 1 lingura |
| • Supa de pui – 250 ml |
| • Sos de soya – 50 ml |
| • Coriandru proaspat – ½ leg |
| • Miere – 2 linguri |
Mod de preparare
- Taie ceapa cuburi;
- Taie ardeii fasii;
- Pune ardeii si ceapa in Crock Pot 3,5 L White;
- Adauga muschiuletul de pui deasupra;
- Adauga fulgi de chili deasupra;
- Pune cele doua linguri de amidon intr-un castron si adauga supa deasupra;
- Dizolva bine;
- Adauga apoi sosul de soia peste, lime si miere;
- Adauga apoi 2 linguri de unt de arahide si amesteca bine;
- Pune compozitia peste pui si distribui-o egal;
- Seteaza modul high pentru 2 ore si jumatate;
- Serveste cu mazare la aburi, salata la alegere si presara alune nesarate, prajite si coriandru tocat pe deasupra

Fii primul care lasa un comentariu!