Reteta coaste de porc picante cu cartofi dulci
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Scaricica de porc – 800 g |
| • Reteta marinada |
| • Ulei de masline – 100 ml |
| • Boia dulce – 1 lingurita rasa |
| • Boia iute – 1 lingurita rasa |
| • Usturoi granulat – 1 lingurita rasa |
| • Piper alb – 1 lingurita rasa |
| • Cartofi dulci – 2 buc |
| • Rozmarin – 2 crengute |
| • Apa – 200 ml |
Mod de preparare
- Marineaza coastele de porc cu ulei de masline, boia dulce si iute, usturoi granulat si piper alb;
- Taie cartofii dulci in cuburi de marime mai mare;
- Pune coastele de porc marinate in prealabil in vasul Crock Pot-ului de 3,5 L;
- Seteaza Crock-Pot-ul 3.5L Manual pe modul "HIGH" si foloseste un timp de gatire de 4 ore;
- La final, adauga deasupra o legatura de patrunjel tocat si 100 de grame de mazare;
Pofta buna!

Fii primul care lasa un comentariu!