Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Prepelite umplute cu merisoare si cipolline

Prepelite umplute cu merisoare si cipolline

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Prepelite – 4 buc
• Usturoi – 3 catei
• Sumac – dupa gust
• Cippolini – 2 linguri
• Merisoare deshidratate – 3 linguri
• Ulei de masline – 30 ml
• Unt – 30 g
• Vin alb demisec – 40 ml
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Se ung prepelitele cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper;
  • Se umple cu merisoare;
  • Se incinge uleiul in tigaie si se aromatizeaza cu usturoiul;
  • Se scoate in momentul in care devine maroniu;
  • Se da culoare prepelitelor;
  • Se adauga cippolini si se stinge cu vin;
  • Se lasa sa se reduca si se adauga untul; 
  • Se ia de pe plita si se pune vasul in Crock Pot 3,5 L Red;
  • Se seteaza modul de gatire “high” si timpul de 1 ora si 45 min;
  • Se serveste cu garnitura de fasole verde la aburi, rosii cherry saute si cous cous;
  • Presara patrunjel tocat.