Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Ficatei de pui cu ciuperci

Reteta Ficatei de pui cu ciuperci

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g ficat de pui
• 1 ceapa rosie
• 3 catei usturoi
• 250 g ciuperci champignion
• 100 ml vin alb
• 1 lgt cimbru uscat
• 2 lingurite mustar
• sare si piper dupa gust
• 2-3 linguri ulei de masline
• 2 linguri smantana
• 1 lingurita amidon
• marar verde

Descriere

Un pranz super simplu de facut la slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l, fara sa stai sa amesteci sa nu se lipeasca, sa nu se arda, fara sa sara stropi. Pur si simplu pui ingredientele in vas si in doua ore masa e gata!

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l si pune-l pe plita sa se incinga.
  • Adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul maruntit si caleste-le putin.
  • Pune apoi ficateii curatati si spalati si scursi bine de apa.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si cimbru urscat.
  • Pune vinul alb, apoi adauga ciupercile si amesteca putin.
  • Muta vasul in aparat si adauga mustarul, pune apoi capacul si seteaza modul High pentru 2 ore.
  • La final, amesteca smantana cu amidonul si pune peste sosul format, amestecand usor pana se ingroasa putin.
  • Presara marar verde tocat fin si serveste ficateii cu felii de bagheta proaspata.