Reteta Ficatei de pui cu ciuperci
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 500 g ficat de pui |
| • 1 ceapa rosie |
| • 3 catei usturoi |
| • 250 g ciuperci champignion |
| • 100 ml vin alb |
| • 1 lgt cimbru uscat |
| • 2 lingurite mustar |
| • sare si piper dupa gust |
| • 2-3 linguri ulei de masline |
| • 2 linguri smantana |
| • 1 lingurita amidon |
| • marar verde |
Descriere
Un pranz super simplu de facut la slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l, fara sa stai sa amesteci sa nu se lipeasca, sa nu se arda, fara sa sara stropi. Pur si simplu pui ingredientele in vas si in doua ore masa e gata!
Mod de preparare
- Pune uleiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l si pune-l pe plita sa se incinga.
- Adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul maruntit si caleste-le putin.
- Pune apoi ficateii curatati si spalati si scursi bine de apa.
- Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si cimbru urscat.
- Pune vinul alb, apoi adauga ciupercile si amesteca putin.
- Muta vasul in aparat si adauga mustarul, pune apoi capacul si seteaza modul High pentru 2 ore.
- La final, amesteca smantana cu amidonul si pune peste sosul format, amestecand usor pana se ingroasa putin.
- Presara marar verde tocat fin si serveste ficateii cu felii de bagheta proaspata.
