Reteta ragu de rata delicios
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpe de rata – 4 buc. |
| • Vin rosu – 250 ml |
| • Rosii cubulete – 2 conserve |
| • Bulion – 1 lingurita |
| • Ceapa rosie mare – 1 buc. |
| • Telina – 2 tije |
| • Usturoi – 3 catei |
| • Rozmarin |
| • Stock concentrat de pui – 1 cub |
| • Zahar – 1 lingurita |
| • Scortisoara – 1 lingurita |
| • Foi de dafin – 2 buc. |
| • Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• In vasul Cock-Pot se introduc pulpele de rata, se adauga peste vinul rosu, 2 conserve de rosii taiate cubulete, 1 lingurita de bulion, ceapa rosie tocata marunt, tijele de telina taiate cubulete, usturoiul tocat marunt, rozmarinul, cubul de concentrat de pui, 1 lingurita de zahar, 1 lingurita de scortisoara, foile de dafin, sare si piper dupa gust, se pune capacul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel si se seteaza timpul de gatire la 6 ore si jumatate, pe functia ''Low''
• Dupa terminarea timpului de gatire se indeparteaza oasele si se desfac pulpele in bucati
• Se adauga peste pulpele desfacute 2 lingurite de lapte
• Se pot servi calde peste paste fierte al dente cu parmezan deasupra.
Pofta buna!
• Dupa terminarea timpului de gatire se indeparteaza oasele si se desfac pulpele in bucati
• Se adauga peste pulpele desfacute 2 lingurite de lapte
• Se pot servi calde peste paste fierte al dente cu parmezan deasupra.
Pofta buna!
