Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta paste cu ragu Bolognese reinterpretat

Reteta paste cu ragu Bolognese reinterpretat
Reteta paste cu ragu Bolognese reinterpretat

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Carne tocata de vitel – 1 kg (80% carne macra, 20% grasime)
• Morcovi – 5 buc.
• Ceapa rosie – 1 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Cimbru uscat – 1 lingurita
• Vin rosu – 150 ml
• Suc rosii – 400 ml
• Apa – 300 ml
• Zahar – 1/2 lingurita
• Sos de soia – 3 linguri
• Sare, piper – dupa gust
• Paste proaspete pentru servit – 400 gr.

Mod de preparare

• taiati ceapa rosie cubulete, usturoiul marunt, iar morcovii dati-i pe razatoare
• incingeti uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe plita, la foc mediu
• caliti carnea de vitel pana cand prinde culoare si adaugati ceapa, morcovul si usturoiul
• puneti cimbru uscat si mai caliti putin
• adaugati vinul rosu si lasati sa scada
• puneti sucul de rosii, apa, zaharul si amestecati bine
• adaugati sare si piper si luati de pe foc
• puneti vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore si 30 de minute
• cu 30 de minute inainte de final adaugati sosul de soia si amestecati bine
• dupa terminarea programului de gatit, serviti cu paste proaspete, fierte al dente in apa clocotita cu sare.

Pofta buna!