Reteta stufat de miel, by Cristian Margarit
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
3h:30m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • Pulpa de miel – 1,2 kg |
| • Menta proaspata – 5 – 6 frunze |
| • Rozmarin proaspat – 1 crenguta |
| • Chimen – 1 lingurita |
| • Boia dulce – 1 lingurita |
| • Curcuma – 1 lingurita |
| • Ceapa verde – 1 legatura |
| • Usturoi verde – 1 legatura |
| • Vin rosu demisec – 50 ml |
| • Ulei de masline (cu cimbru optional) – 40 ml |
| • Sare – dupa gust |
Mod de preparare
- Se taie pulpa de miel cuburi mari, se pune intr-un bol si se condimenteaza cu putin ulei, rozmarin tocat, curcuma, chimen, boia dulce
- Se maseaza bine cu toate condimentele si se transfera totul in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
- Separat se toaca ceapa si usturoiul verde in bucati mai mari si se pune peste amestecul de carne si condimente din vasul Crock-Pot
- Se toarna peste putin vin rosu, se pune capacul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté si se seteaza timpul de gatire de 3 ore si 30 minute pe modul ‘’High’’
- Se poate servi alaturi de sos si garnitura de orez basmati la aburi si menta proaspata tocata pe deasupra.
Pofta buna!
