Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta stufat de miel, by Cristian Margarit

Reteta stufat de miel, by Cristian Margarit

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3h:30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de miel – 1,2 kg
• Menta proaspata – 5 – 6 frunze
• Rozmarin proaspat – 1 crenguta
• Chimen – 1 lingurita
• Boia dulce – 1 lingurita
• Curcuma – 1 lingurita
• Ceapa verde – 1 legatura
• Usturoi verde – 1 legatura
• Vin rosu demisec – 50 ml
• Ulei de masline (cu cimbru optional) – 40 ml
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

  • Se taie pulpa de miel cuburi mari, se pune intr-un bol si se condimenteaza cu putin ulei, rozmarin tocat, curcuma, chimen, boia dulce
  • Se maseaza bine cu toate condimentele si se transfera totul in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
  • Separat se toaca ceapa si usturoiul verde in bucati mai mari si se pune peste amestecul de carne si condimente din vasul Crock-Pot
  • Se toarna peste putin vin rosu, se pune capacul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté si se seteaza timpul de gatire de 3 ore si 30 minute pe modul ‘’High’’ 
  • Se poate servi alaturi de sos si garnitura de orez basmati la aburi si menta proaspata tocata pe deasupra.


Pofta buna!