Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pulpa de miel marinata

Pulpa de miel marinata

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Vin rosu demisec - 100 ml
• Usturoi verde - 2 fire
• Ceapa verde - 2 fire
• Rozmarin proaspat - 1 crenguta
• Cimbru proaspat - 3 fire
• Pulpa de miel fasonata - 1,2 kg
• Ulei de masline - 100 ml
• Usturoi granulat - 2 lingurite
• Piper - 1/2 lingurita
• Ienupar - 1/2 lingurita
• Sare - dupa gust

Mod de preparare

  • Puneti vinul rosu demisec in caserola pentru marinare 2 L a Aparatului de Vidare Food Saver V3840-I
  • Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
  • Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
  • Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
  • Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
  • Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
  • Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
  • Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
  • Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
  • Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
  • Serviti cu cartofi, cartofi dulci si legume de sezon.

Pofta buna!