Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Drob de miel

Drob de miel
Drob de miel

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Organe de miel (rinichi, inima, ficat, plaman) – 800 gr.
• Prapure – 1 buc.
• Carne de miel – 200 gr.
• Pulpa de pui dezosata – 200 gr.
• Ceapa verde – 1 legatura
• Usturoi verde – 1 legatura
• Marar – 2 legaturi
• Foi de dafin – 3 frunze
• Patrunjel – 2 legaturi
• Menta – 10 frunze
• Curcuma – 1 lingurita rasa
• Oua crude – 4 buc.
• Oua fierte – 3 buc.
• Ardei iute – dupa gust
• Chimen macinat – 1 lingurita
• Chimion – ½ lingurita
• Scortisoara – ½ lingurita
• Curry – ½ lingurita
• Boia – ½ lingurita
• Ulei de masline – 25 ml
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Spala organele bine si curata-le
  • Lasa-le in apa si otet pentru cca 3 ore 
  • Clateste-le bine si toaca-le marunt
  • Taie carnea de miel si pulpa de pui dezosata cubulete
  • Fierbe organele in apa cu foi de dafin la foc potrivit pt cca 1 ora si ia spuma constant
  • Scurge apa si pune organele intr-un castron
  • Adauga carnea de miel si pulpa de pui deasupra, pune ulei si adauga curcuma, ardei iute tocat, chimion, scortisoara, curry, boia, sare si piper
  • Toaca menta, ceapa verde, mararul, patrunjelul si usturoiul si pune-le peste
  • Adauga cele 4 oua si incorporeaza-le bine, uniform
  • Pune hartie de copt in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté si aseaza prapurele
  • Pune jumatate de compozitie in prapure si niveleaza bine
  • Decojeste ouale fierte si taie-le in sferturi
  • Aseaza ouale in cerc, in interiorul drobului si adauga si restul de jumatate de compozitie
  • Inchide prapurele uniform si pune capacul
  • Seteaza aparatul pe modul de gatire “Low” si timpul de 2 ore
  • Scoate-l si lasa-l sa se raceasca, apoi feliaza-l.


Pofta buna!