Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team

Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team
Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team Cotlete de miel, by Chef Adrian Hadean Team

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente


Pentru marinada cotlete:
• Cotlete de miel – 8 buc.
• Sare - un praf
• Boia iute - 1 lingurita
• Cimbru uscat – 1 lingurita
• Usturoi - 3 catei
• Vin rosu
• Sucul de la o jumatate de lamaie,
• Ulei - 3 - 4 linguri
• Sos de soia - 1 lingura
• Piper negru

Pentru sosul de busuioc:
• Frunze de busuioc – 1 mana
• Usturoi - 5 catei
• Sucul de la o jumatate de lamaie
• Sare, piper - un praf
• Menta proaspata – 4 - 5 frunze
• Ulei de masline – 2 - 3 linguri

Pentru piure:
• Cartofi dulci – 3 buc.
• Foi de dafin – 2 buc.
• Sare, piper – dupa gust
• Smantana lichida – 2 linguri

Mod de preparare

  • Se maseaza bine carnea cu amestecul pentru marinada si se lasa la odihnit
  • Pentru sosul de busuioc, se iau frunzele de busuioc si se pun in apa cu gheata pentru a-si pastra prospetimea, apoi se transfera in mojar si se adauga si restul ingredientelor pentru sos: se zdrobeste totul, se adauga 2 – 3 linguri de ulei de masline si se amesteca energic
  • Pentru piure – se fierb cei 3 cartofi mari cu 2 foi de dafin. Apoi se zdrobesc cu furculita, se asezoneaza cu sare si piper și se amesteca in blender cu 2 linguri de smantana lichida
  • Pentru gatirea carnii de miel, se pun cotletele de miel in putin ulei in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté, pentru a-I da carnii o crusta crocanta; se rumenesc cotletele cate 2 minute pe fiecare parte la foc iute
  • Daca nu se gateste toata cantitatea, carnea marinata se poate pastra prin vidare cu ajutorul aparatului de vidat Food Saver; in plus carnea vidata in pungile Food Saver se poate depozita si la congelator mai mult timp
  • Se ia vasul vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté de pe foc si se aseaza in aparat, se seteaza timpul de gatire de 2 ore pe functia ''Low’’
  • Se poate servi alaturi de garnitura de sos de busuioc, piure de cartofi dulci si o salata de primavara cu verdeturi.


Pofta buna!