Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake afrodisiac cu sos de capsune si ghimbir, by echipa Adrian Hadean

Reteta cheesecake afrodisiac cu sos de capsune si ghimbir, by echipa Adrian Hadean
Reteta cheesecake afrodisiac cu sos de capsune si ghimbir, by echipa Adrian Hadean

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

3m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Baza:
• Biscuiti cu cacao - 200 gr.
• Unt - 50 gr.

Umplutura:
• Crema de branza - 400 gr.
• Oua - 2 buc.
• Zahar - 150 gr.
• Amidon - 1 lingura
• Esenta de vanilie

Sosul de capsune:
• Capsune - 300 gr.
• Zahar - 150 gr.
• Apa - 50 ml
• Ghimbir ras - 40 gr.
• Amidon - 1 lingurita

Mod de preparare

• Maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul la temperatura camerei, apoi presati compozitia bine intr-o tava de tort in care ati asezat hartie de copt, formand astfel baza cheesecake-ului
• Este recomandat sa imbracati tava in folie de aluminiu, pentru ca veti pune apa in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté si pentru a nu ajunge apa in interior
• Mixati apoi crema de branza cu zaharul si un praf de sare, apoi adaugati ouale si omogenizati
• Incorporati apoi amidonul si vanilia
• Turnati umplutura peste baza de biscuit
• In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté turnati un pahar cu apa, apoi un gratar pe care asezati forma• Asezati deasupra o hartie de copt si puneti capacul, astfel incat vaporii de apa sa nu ajunga in cheesecake
• Setati slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sautépe modul de gatire ''High'' pentru 3 ore
• La finalul timpului de gatire, scoateti cheesecake-ul cu grija din vasul Crock-Pot, astfel incat sa nu atinga apa
• Lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati
• Pentru sosul de capsune: puneti intr-o cratita toate ingredientele cu exceptia amidonului si fierbeti la foc mic
• La finalul fierberii adaugati amidonul dizolvat in apa si dati-l in 2 clocote
• Turnati sosul rece peste cheesecake si decorati-l cu fructe proaspete, frisca si ciocolata alba, iar daca mai ramane sos, puneti-l peste fiecare felie in momentul servirii.

Pofta buna!
Andreea Dianu, echipa Adrian Hadean