Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta File de peste cu glazura de mustar

Reteta File de peste cu glazura de mustar
Reteta File de peste cu glazura de mustar

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• File de biban/salau (fara oase) – 2 buc.
• Fresh de la o lamaie mica
• Miere – 2 lingurite
• Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
• Patrunjel – ½ legatura
• Marar – ½ legatura
• Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
• Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare


• Presara putina sare si piper pe ambele fileuri.
• Toaca patrunjelul si mararul marunt.
• Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate.
• Pune fileurile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar.
• Pune-le in slow cooker Crock-Pot 6 L DuraCeramic Sauté si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 minute si modul de gatire ''High'' - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor.
• La finalul programului, scoate fileurile si pune vasul DuraCeramic pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 minut pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.

Pofta buna!