Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita cu vita si dovleac

Reteta tocanita cu vita si dovleac
Reteta tocanita cu vita si dovleac

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Vrabioara vita – 800 gr.
• Dovleac – 300 gr.
• Morcovi – 2 buc.
• Masline kalamata – 200 gr.
• Ceapa verde – 4 fire
• Usturoi – 4 catei
• Cartofi – 2 buc.
• Cimbru – 2 fire
• Ardei rosu – 2 buc.
• Vin rosu – 80 ml
• Ulei de masline – 2 linguri
• Chives – 10 - 15 fire
• Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie vita cuburi 
• curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi
• toaca usturoiul si ceapa marunt
• pune vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline
• adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea
• pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru
• potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• ia vasul detasabil de pe foc, introdu-l in Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 de minute si programul ''Low''
• adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul
• cu o ora inainte de final, adauga dovleacul si ardeiul gras
• la final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat.

Pofta buna!