Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita cu cous cous

Reteta tocanita cu cous cous
Reteta tocanita cu cous cous

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Vrabioara de vita – 500 gr.
• Pulpa de porc afumata – 400 gr.
• Ceapa – 3 buc.
• Boia afumata – 1 lingurita
• Boia dulce – 1 lingurita
• Ulei de masline – 1 lingura
• Vin rosu demisec – 40 ml
• Cous cous calitativ din grau – 3 - 4 linguri
• Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red
• setati pe modul de gatire ''High'' si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire ''Low''
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 minute pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.

Pofta buna!