Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta dulceata de prune

Reteta dulceata de prune
Reteta dulceata de prune

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Prune – cca 2 kg
• Zahar gelifiant – 800 gr.
• Zeama de la 2 lamai
• Coaja rasa de portocala – 1 lingura
• Boabe de ienibahar – 1 lingurita
• Pastaie de vanilie – ½ buc.
• Gellfix – 1 plic

Mod de preparare

• taiati prunele cuburi si adaugati-le in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• adaugati zeama de lamaie, coaja rasa de portocala, boabele de ienibahar, zaharul, pliculetul de Gellfix si semintele din pastaia de vanilie
• amestecati bine
• setati slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.

Pofta buna!