Rețetă fasole cu carne de porc și arpacaș la cuptor în vasul cu capac Crock-Pot din fontă emailată 6.6L pregătită de Mihai Gătește
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
7h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 lingură de untură de porc (sau grăsime de rață sau ulei) |
• 1 ceapă mărunțită |
• 500 g mușchi de porc |
• 4 căței de usturoi zdrobiți și mărunțiți |
• 200 g de fasole boabe spălată |
• 3 lingurițe de paprika afumată dulce |
• 1 linguriță de paprika afumată iute |
• 1 linguriță de piper măcinat |
• 1 lingură de făină |
• 1/2 linguriță de sare |
• 600 de g coaste de porc afumate, tăiate în 3-4 bucăți |
• 1 litru de apă |
• 125 de g arpacaș |
• 2-4 ouă la temperatura camerei (opțional) |
Descriere
Încearcă și tu rețeta de fasole cu coaste afumate de porc, mușchi și arpacaș la cuptor, gătită în vasul din fontă emailată Crock-Pot de Mihai Gătește. Urmărește pașii mai jos:
Mod de preparare
- Topește untura la foc mediu
- Adaugă ceapa mărunțită și mușchiul de porc tăiat în două bucăți mari
- După ce carnea se rumenește puțin, scoate-o din vas, ia vasul de pe foc și adaugă usturoiul, fasolea, paprika afumată, sarea, piperul și făina și amestecă-le bine
- Pune înapoi vasul pe foc, adaugă mușchiul de porc, coastele afumate și apa până se acoperă carnea (1 litru ar trebui să fie suficient, dar mai poți adăuga dacă e nevoie)
- După ce începe să fiarbă, pune capacul și pune cratița în cuptorul încins la 100 de grade pentru 7 ore
- După ce au trecut cele 7 ore, adaugă în cratiță arpacașul și ouăle, pe care le-ai spălat bine (dacă vrei și ouă, sunt opționale), și mai lasă în cuptor cu capacul pus încă 40 de minute
- După cele 40 de minute, mâncarea este gata
Poftă mare!
Preparat cu
-100lei
Crock-Pot
Vas cuptor, capac, fontă emailată, 6.6L, oval, turcoaz Crock-Pot
Fontă emailată
Capac inclus
Oval
Capacitate 6.6 L
• in stoc
PRP: 599,99lei
499,99lei