Reteta rasol copt incet by team Adrian Hadean
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• 3-4 bucati de rasol |
• boia iute, |
• sare grunjoasa |
• chilli, |
• cimbru |
• busuioc |
Mod de preparare
- Masati bine bucatile de rasol cu boia iute, sare grunjoasa cu chilli, cimbru si busuioc.
- Asezati-le in vasul aparatului Crock Pot si mai adaugati putin cimbru verde.
- Porniti aparatul pe treapta medie de caldura pentru 4 ore, astfel carnea de va prepara in suc propriu, fara apa sau alte grasimi adaugate.
- Nu va trebui sa aveti grija de carne- sa o intoarceti, sa adaugati apa; aceasta se va gati uniform, va fi perfect rumenita, suculenta, frageda si foarte gustoasa.
Serviti alaturi de mamaliga, cartofi copti si sos de hrean!Pofta buna!
Fii primul care lasa un comentariu!