Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Supă de linte de post by Taste Bazaar

Supă de linte de post by Taste Bazaar
Supă de linte de post by Taste Bazaar

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• o ceapă tocată
• un morcov ras
• 200 gr.de linte roșie
• 1/2 linguriță de turmeric
• o linguriță de chimion
• sare
• 250 ml de roșii pasate
• 400 ml de lapte de cocos

Mod de preparare

Pasul 1: Pe funcția Sauté se călește o ceapă tocată, apoi se adaugă un morcov ras și se mai călesc împreună 3 minute.


Pasul 2: Se adaugă 200 gr de linte roșie.



Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță de turmeric, o linguriță de chimion, sare.


Pasul 4: Se adaugă 250 ml de roșii pasate, 400 ml de lapte de cocos și un litru de apă.


Pasul 5:  Se închide capacul și supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 8 minute.


Pasul 6: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat timp de 10 minute, iar la final se adaugă în supă 100 gr de spanac congelat, care se amestecă până se dezgheață.