Supă de linte de post by Taste Bazaar
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • o ceapă tocată |
| • un morcov ras |
| • 200 gr.de linte roșie |
| • 1/2 linguriță de turmeric |
| • o linguriță de chimion |
| • sare |
| • 250 ml de roșii pasate |
| • 400 ml de lapte de cocos |
Mod de preparare
Pasul 1: Pe funcția Sauté se călește o ceapă tocată, apoi se adaugă un morcov ras și se mai călesc împreună 3 minute.
Pasul 2: Se adaugă 200 gr de linte roșie.
Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță de turmeric, o linguriță de chimion, sare.
Pasul 4: Se adaugă 250 ml de roșii pasate, 400 ml de lapte de cocos și un litru de apă.
Pasul 5: Se închide capacul și supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 8 minute.
Pasul 6: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat timp de 10 minute, iar la final se adaugă în supă 100 gr de spanac congelat, care se amestecă până se dezgheață.
Pasul 2: Se adaugă 200 gr de linte roșie.
Pasul 3: Se adaugă 1/2 linguriță de turmeric, o linguriță de chimion, sare.
Pasul 4: Se adaugă 250 ml de roșii pasate, 400 ml de lapte de cocos și un litru de apă.
Pasul 5: Se închide capacul și supapa de presiune și se pornește programul Manual pentru 8 minute.
Pasul 6: Se lasă aparatul să elibereze presiunea automat timp de 10 minute, iar la final se adaugă în supă 100 gr de spanac congelat, care se amestecă până se dezgheață.
Preparat cu
-1.000lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.499,99lei
499,99lei
