Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Tocăniță de cartofi cu carne de vită și năut by Andra Udrea

Tocăniță de cartofi cu carne de vită și năut by Andra Udrea
Tocăniță de cartofi cu carne de vită și năut by Andra Udrea

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 gr.carne de vită
• 3-4 cartofi
• 1 ceapă
• 1 morcov
• 1 ardei
• 1/2 dovlecel (opțional)
• 1-2 conserve de năut
• 1 cățel de usturoi
• 500 ml sos de roșii
• sare
• piper
• boia
• foi de dafin

Descriere

Iată cât de rapid pui în aplicare o rețetă de tocăniță de cartofi cu carne și te bucuri de un preparat delicios! 

Mod de preparare

Pasul 1. Călește carnea tăiată bucățele într-o lingură de ulei de măsline, folosind funcția Brown/Saute a multicooker-ului.

Pasul 2. Adaugă ulterior legumele tăiate cubulețe, năutul, sosul de roșii, condimentele și apa (dar nu foarte multă, nu scade la fel ca pe aragaz).

Pasul 3. Setează funcția Meat/Poultry, apoi funcția Turbo, care reduce mult timpul de gătire, pe 20 de minute. 

Pasul 4. După ce programul s-a terminat, adaugă verdeață.