Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chili con carne vegetarian la multicooker Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Rețetă chili con carne vegetarian la multicooker Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda
Rețetă chili con carne vegetarian la multicooker Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă chili con carne vegetarian la multicooker Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 2 linguri ulei de măsline
• 1 ceapă mare
• 4 căței de usturoi
• 1 morcov
• 1 ardei roșu
• 1.5 linguriță fulgi de chili
• 2 lingurițe chimion
• 1.5 linguriță oregano
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță piper
• 1 linguriță zahăr brun
• 1 conservă roșii cuburi
• 1 conservă fasole neagră
• 1 conservă linte
• 1 conservă mică porumb
• 300-400 ml supă de legume (sau apă)

Descriere

Chili con carne vegetarian este un fel de tocăniță picantă, la fel de delicios precum  versiunea originală a celebrului preparat mexican.

Mod de preparare

1. În oala de la Crockpot, selectați funcția de Saute și căliți ceapa, usturoiul, morcovul și ardeiul tocate pentru 5 minute, după care adăugați condimentele și amestecați pentru încă 1 minut.

2. Adăugați conservele, amestecați puțin, urmând să turnați supa de legume, să închideți capacul și să selectați funcția sub presiune, pentru 10 minute.

3. După ce au trecut cele 10 minute, scoateți presiunea și deschideți capacul, luați 1/3 din compoziție și blenduiți-o, apoi turnați-o inapoi peste restul de compoziție (în acest fel aveți o compoziție puțin mai groasă).

4. Serviți cu pătrunjel proaspăt, avocado și puțină smântână.

5. Puteți servi cu nachos, pâine sau orez.