Rețetă supă de gâscă cu tăieței de casă la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Emilia Gătește
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 piept gâscă |
• 1 morcov mare |
• 2 cepe |
• 1 păstârnac |
• 1 tijă apio |
• o bucățică țelină |
• sare |
• pătrunjel |
• 2 ouă |
• făină |
Descriere
Ce poate fi mai bun decât o supă cu pasăre de țară și tăitei de casa? O adevărată hrană pentru trup și suflet, iar cu ajutorul Crockpot nu mai trebuie să îți fie teamă că nu va fierbe carnea de țară.
Mod de preparare
Pasul 1: Pune carnea la fiert împreună cu legumele lăsate întregi, precum și sare și pune capacul. Apasă pe butonul "Supă". Oala întâi se încinge până ajunge la temperatura de fierbere, iar apoi începe gătirea. În 30 de minute, asigură-te că carnea și legumele sunt bine fierte și pătrunse.
Pasul 2: În timp ce fierb legumele și carnea, pregătește tăițeii. Bate 2 ouă cu un praf de sare și încorporează treptat făina până obții un aluat tare. Întinde aluatul subțire pe masa de lucru cu un făcăleț. Împarte aluatul în fâșii pe care le împăturești și le tai fin cu un cuțit. Lasă-le la uscat până supa fierbe.
Pasul 3: După scurgerea timpului, lasă oala să se depresurizeze, apoi deschide capacul. Scoate carnea și legumele din oală și strecoară supa cu o sită mai fină.
Pasul 4: Adaugă tăițeii și pornește oala pe valoarea "Low" pentru a-i fierbe. Adaugă și câteva ouă aflate în gâscă atunci când a fost tăiată.
Pasul 5: Tăițeii vor fi gata în aproximativ 5 minute. Adaugă apoi câteva legume fierte tăiate rondele, precum și pieptul de gâscă tăiat în felii după ce l-ai eliminat de pe os.
Pasul 6: Dați-le câteva clocote împreună, apoi adăugați pătrunjel proaspăt tocat.
Pasul 2: În timp ce fierb legumele și carnea, pregătește tăițeii. Bate 2 ouă cu un praf de sare și încorporează treptat făina până obții un aluat tare. Întinde aluatul subțire pe masa de lucru cu un făcăleț. Împarte aluatul în fâșii pe care le împăturești și le tai fin cu un cuțit. Lasă-le la uscat până supa fierbe.
Pasul 3: După scurgerea timpului, lasă oala să se depresurizeze, apoi deschide capacul. Scoate carnea și legumele din oală și strecoară supa cu o sită mai fină.
Pasul 4: Adaugă tăițeii și pornește oala pe valoarea "Low" pentru a-i fierbe. Adaugă și câteva ouă aflate în gâscă atunci când a fost tăiată.
Pasul 5: Tăițeii vor fi gata în aproximativ 5 minute. Adaugă apoi câteva legume fierte tăiate rondele, precum și pieptul de gâscă tăiat în felii după ce l-ai eliminat de pe os.
Pasul 6: Dați-le câteva clocote împreună, apoi adăugați pătrunjel proaspăt tocat.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei