Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă de perișoare de curcan acră la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima

Rețetă ciorbă de perișoare de curcan acră la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima
Rețetă ciorbă de perișoare de curcan acră la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima Rețetă ciorbă de perișoare de curcan acră la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 600 gr.piept de curcan tocat
• 100 gr.orez
• 1 ou
• 1 morcov
• 1 ceapă
• 1 tijă de apio
• 2 cartofi
• 1 conservă de roșii cuburi în suc
• 1 L borș
• 1 legătură de leuștean
• 1,5 L apă
• 2 lingurițe de sare
• piper
• 10 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

1. Tocăm pieptul de curcan într-un bol, punem peste orezul spălat în prealabil, oul, sare, piper și omogenizăm foarte bine compoziția, după care cu mâinile ude formăm perișoarele.


2. Pornim Crockpot-ul pe programul Brown/Sauté și sotăm legumele în ulei de măsline, tocate mărunt, timp de 5-7 minute. Adăugăm peste ele conserva de roșii, mai gătim 2-3 minute, punem cartofii tăiați cuburi, adăugăm 1 L de apă și borșul. Când începe să fiarbă luăm spuma formată deasupra, adăugăm perișoarele una câte una, completăm cu apă până la semn, aprox. 500 ml punem, punem și cozile de la leuștean, punem capacul și setăm programul supă. 

3. Nu uitați să eliberați presiunea bine înainte de a deschide capacul. Adăugăm mult leuștean verde tocat, extra piper proaspăt râșnit și savurăm.