Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda

Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda
Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crockpot Turbo Express by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 400g conservă roșii tocate
• 1 ceapă mare sau 2 mici
• 4 căței usturoi
• 1 ardei roșu
• 2 linguri pastă de roșii
• 4 ouă
• 50g brânză feta
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță chimion
• 0,5 linguriță piper
• 0,5 linguriță chili
• 0.5 linguriță zahăr
• pătrunjel

Descriere

Shakshuka este un fel de mâncare foarte popular în Nordul Africii și în Orientul Mijlociu.

Mod de preparare

1. În oala Multicooker Turbo Express, selectăm funcția de Saute/Brown High și călim ceapa împreună cu ardeiul pentru 5 minute, după care adăugăm usturoiul mărunt și mai călim totul pentru încă 2 minute. La final adăugăm pasta de roșii, conserva de roșii și condimentele. Amestecăm bine, punem capacul la oală și selectăm funcția Manual 5 minute High.

2. După ce au trecut cele 5 minute și am eliberat presiunea, punem cele 4 ouă peste compoziția de roșii, sigilăm din nou capacul și mai lăsăm 30 de secunde sau 1 minut, până când se gătesc ouăle.

3. Se servește cu pâine prăjită, pătrunjel și brânză feta.