Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda
Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 400g conservă roșii tocate
• 1 ceapă mare sau 2 mici
• 4 căței usturoi
• 1 ardei roșu
• 2 linguri pastă de roșii
• 4 ouă
• 50g brânză feta
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță chimion
• 0,5 linguriță piper
• 0,5 linguriță chili
• 0.5 linguriță zahăr
• pătrunjel

Descriere

Shakshuka este un fel de mâncare foarte popular în Nordul Africii și în Orientul Mijlociu.

Mod de preparare

1. În oala Multicooker Turbo Express, selectăm funcția de Saute/Brown High și călim ceapa împreună cu ardeiul pentru 5 minute, după care adăugăm usturoiul mărunt și mai călim totul pentru încă 2 minute. La final adăugăm pasta de roșii, conserva de roșii și condimentele. Amestecăm bine, punem capacul la oală și selectăm funcția Manual 5 minute High.

2. După ce au trecut cele 5 minute și am eliberat presiunea, punem cele 4 ouă peste compoziția de roșii, sigilăm din nou capacul și mai lăsăm 30 de secunde sau 1 minut, până când se gătesc ouăle.

3. Se servește cu pâine prăjită, pătrunjel și brânză feta.