Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată de fasole mung cu kale, tofu și ardei copți la Multicookerul Crockpot Express Turbo by Prăjiturela

Rețetă salată de fasole mung cu kale, tofu și ardei copți la Multicookerul Crockpot Express Turbo by Prăjiturela
Rețetă salată de fasole mung cu kale, tofu și ardei copți la Multicookerul Crockpot Express Turbo by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

16m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru salată:
• 250 g fasole mung (dacă nu aveți, puteți folosi și fasole obișnuită)
• 3-4 frunze de varză kale
• 2 ardei kapia copți
• o șalotă sau o ceapă roșie medie
• 200 g tofu natur

Pentru dressing:
• 30 ml ulei de susan, 2 linguri sos de soia, 3 linguri oțet din orez, o lingură sos de stridii

Descriere

Trebuie neapărat să încerci această salată de fasole mung cu kale, tofu și ardei copți! Este gata în 16 minute la Multicookerul Crockpot Express Turbo și este foarte sănătoasă! Prăjiturela te învață să o prepari prin rețeta de mai jos!

Mod de preparare

  • Spălăm bine fasolea, apoi o punem în vasul Multicookerului Crockpot Express Turbo
  • Adăugăm un praf de sare apoi turnăm apă cât să acopere cu 1 cm fasolea.
  • Punem grătarul de gătire la aburi, apoi adăugăm frunzele de varză kale rupte de pe cotor.
  • Blocăm capacul, sigilăm valva de aburi pe închis, apoi setăm la funcția steam pentru 3 minute.
  • După cele 3 minute eliberăm presiunea - atenție, va ieși abur fierbinte prin valva de eliberare a aburului!
  • Scoatem varza kale pe o farfurie, sigilăm din nou și de data aceasta setăm pe funcția beans, treapta high încă 13 minute.
  • După cele 13 minute, procedăm la fel cu eliberarea presunii și scoatem fasolea fiartă într-un bol încăpător.
  • Adăugăm peste fasolea, varza kale, tofu tăiată cuburi, șalotă tăiată peștișori și ardeiul copt feliat
  • Într-un borcan punem toate ingredientele pentru dressing, punem capacul și agităm bine.
  • Turnăm dressingul peste salată, apoi amestecăm bine.
  • Servim salata caldă.