Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată de cartofi cu pește afumat la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima

Rețetă salată de cartofi cu pește afumat la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima
Rețetă salată de cartofi cu pește afumat la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima Rețetă salată de cartofi cu pește afumat la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg cartofi
• 300 gr.macrou/păstrăv afumat
• 1 ceapă roșie
• 1 legătură mărar
• 1 legătură pătrunjel
• zeama de la o lămâie
• sare, piper
• 10 linguri de ulei de măsline

Descriere

Un prepart ușor, ideal pentru vară, gătit rapid!

Mod de preparare

1. Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem cuburi mari. Îi punem la fiert în Crockpot pe programul supă, scurtăm manual timpul de gătire la 20 de minute și apăsăm butonul Turbo care înjumătățește timpul de gătire.

2. Curățăm bine peștele de oase și îl mărunțim cu mâna după bunul plac, apoi tocăm mărunt verdețurile și ceapa.

3. Când sunt gata cartofii, le scurgem apa în care au fiert, punem sare, piper, ulei de măsline și zeama de la o jumătate de lămâie dacă este foarte zemoasa, sau chiar o lămâie dacă nu e așa suculentă, amestecăm și lăsăm să se răcească. Când s-au răcit, adăugăm peștele, verdețurile și ceapa, omogenizăm ușor folosind două spatule, cu mișcări de sus în jos și servim.