Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crockpot Turbo Express by Prăjiturela

Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crockpot Turbo Express by Prăjiturela
Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crockpot Turbo Express by Prăjiturela Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crockpot Turbo Express by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 700 g cartofi cu coajă
• 700 carne de vită (având os, la final am rămas cu ~ 450 g)
• 250 g morcovi
• 1 linguriță piper boabe
• 1 linguriță sare
• 2 castraveți murați
• 2 jumătăți de gogoșar la oțet
• 250 g mazăre din conservă
• un măr mare răzuit
• pătrunjel
• gogoșar

Descriere

Prăjiturela a adaptat rețetă de salata de  boeuf și a obținut acest preparat festiv, delicios și foarte ușor de făcut la Multicookerul Crockpot Turbo Express!

Mod de preparare

1. Puneți în Turbo Express 700 g cartofi cu coajă, 700 carne de vită, 250 g morcovi, 1 linguriță piper boabe, 1 linguriță sare. 

2. Setați funcția meat, apoi turbo și start, pentru 20 minute.

3. După cele 20 minute, aveți ingredientele principale (nu a fost nevoie de supraveghere, de spumare și nici nu miroase în casă a carne fiartă).

4. Tăiați totul cuburi, apoi adaugați 2 castraveți murați, 2 jumătăți de gogoșar la oțet, 250 g mazăre din conservă, un măr mare răzuit. 

4. Faceți maioneză dintr-un gălbenuș fiert, 2 gălbenusuri crude, o lingură de muștar, 300 ml ulei de floarea soarelui și zeamă unei jumătăți de lămâie.

5. Amestecați totul, potriviți cu sare și piper.

6. Montați într-un inel de tort cu un pahar la mijloc, astfel încât să obțineti o "coroniță". 

7. Lăsați la rece peste noapte , apoi decorați cu pătrunjel și gogoșar.