Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Quinoa Chilli Party Taco Bowls

Quinoa Chilli Party Taco Bowls
Quinoa Chilli Party Taco Bowls Quinoa Chilli Party Taco Bowls Quinoa Chilli Party Taco Bowls

Porții

6

Complexitate

3

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Formă de brioșe cu 12 găuri
• 20 de tortilla moi mici
• 2 linguri ulei vegetal
• 1 ceapă roșie
• 2 căței de usturoi, tocați mărunt
• 1 linguriță grămadă de chimen măcinat
• 1 linguriță pastă de chipotle
• 300 ml apă rece
• 1 cub de supă de legume sau oală
• 180 g quinoa (nu clătiți)
• 1 ardei verde, fără samburi și tăiat cubulețe
• 1 ardei roșu sau galben, fără samburi și tăiat cubulețe
• 1 borcan de 300 g salsa gata preparată
• 2 linguri piure de roșii
• 1 x cutie de 400 g fasole neagră, clătită și scursă
• Sare și piper după gust

Mod de preparare

Pasul 1: Pentru a servi, alegeți - coriandru tocat, smântână, brânză rasă, cireșe tăiate cubulețe roșii, jalapenos, guacamole, avocado feliat, salată verde mărunțită și lime.


Pasul 2: Pentru a face bolurile pentru taco – Încinge cuptorul la 200°C, 180°C .


Pasul 3: Scoateți tortilla din ambalaj și încălziți în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 20 secunde. Ungeți tava de brioșe folosind puțin ulei vegetal.


Pasul 4: Luați 1 tortilla încălzită și ungeți o parte cu ulei vegetal, apăsați ușor partea neunsă în fantele pentru brioșe din tavă, având grijă să nu se rupă, îndoiți laturile pentru a crea forma. Se introduce în cuptorul încins și se coace aproximativ 8-10 minute până devin aurii.


Pasul 5: Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.


Pasul 6: Pentru Chilli – Selectați Brown/Sauté și lăsați multicookerul să se încălzească.


Pasul 7: Adăugați 1 lingură de ulei vegetal, apoi ceapă și căliți până se înmoaie.


Pasul 8: Selectați oprire.



Pasul 9: Se amestecă usturoiul, chimenul și pastă de chipotle.


Pasul 10: Se toarnă apă, se adaugă bulionul și quinoa și se amestecă.


Pasul 11: Adăugați deasupra ardeii tăiați cubulețe, salsa, piureul de roșii și fasolea neagră și nu amestecați.


Pasul 12: Fixați capacul, închideți supapa și selectați Fasole/Chilli.


Pasul 13: Reglați timpul la 12 minute, apoi selectați Turbo, acest lucru va reduce timpul la 1 minut și 12 secunde.


Pasul 14: Selectați Start.


Pasul 15: Odată ce timpul de gătire a trecut, lăsăți pe Keep Warm timp de 10 minute.

Pasul 16: Scoateți capacul și amestecăți bine, reglați condimentele dacă este necesar.


Pasul 17: Umpleți lipiile de taco cu ardei iute, înainte de a adăuga toppingurile preferate.