Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate

Reteta cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate
Reteta cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate

Porții

3

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cotlet de porc – 1 buc. (1.2 - 1.5 kg)
• Sunca de porc – 150 gr.
• Bacon calitativ sau pancetta – 12 felii
• Caise confiate – aprox. 10 buc.
• Bere neagra – 150 - 200 ml
• Sare si piper Cayenne – dupa gust

Mod de preparare

• crestati cotletul in mijloc folosind un cutit ascutit (trebuie sa realizati un buzunar)
• folosind o spatula subtire, indesati usor sunca de porc in interiorul cotletului
• asezonati cotletul si inveliti-l in feliile de bacon sau pancetta
• adaugati caise confiate pe deasupra si legati-l cu papiota culinara (sfoara pentru gatit)
• introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual, setati pe modul ''High'', adaugati berea neagra si lasati cotletul pentru cca 4 - 5 ore, in functie de dimensiunea sa
• cu 15 minute inainte de a-l scoate, asezonati inca o data, daca este cazul.

Pofta buna!