Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă friptură de miel gata în 30 de minute la Turbo Express by Prăjiturela

Rețetă friptură de miel gata în 30 de minute la Turbo Express by Prăjiturela
Rețetă friptură de miel gata în 30 de minute la Turbo Express by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1-1,5 kg cotlete de miel

Rub: câte o linguriță de: sare grunjoasă, piper proaspăt râșnit, zahăr brun, usturoi granulat, ceapă granulată, boia afumată, boabe de muștar, coajă de lămâie deshidratată, oregano (sau amestec de ierburi uscate), ¼ linguriță chimen măcinat

Marinadă: 5 căței de usturoi zdrobiți 50 ml ulei de măsline, sare, piper proaspăt râșnit, 8 crenguțe rozmarin.

Descriere

Care este soluția pentru a nu mai aștepta cu
orele după friptura de miel (sau orice
altă friptură): pregătim friptura la Turbo Express Crockpot? Descoperă rețeta și bucură-te de o friptură de-a dreptul delicioasă!

Mod de preparare

Ți-am lăsat ingredientele pentru rub și marinadă în lista de ingrediente. După ce ai lăsat peste noapte carnea să se îmbibe cu aromele rub-ului sau marinadei, poți începe să o prepari!

1. Setezi functia „brown/saute” la Crockpot Turbo Express și sigiezi pe toate părțile carnea de miel asezonată sau marinată 


2. Oprești functia „brown/saute”, adaugi (sau nu) grătarul, ~ 400 ml de vin, setezi funcția „meat” (carne) și gata! După 30* de minute ai o care de miel fragedă și aromată.
 *În cazul în care ai o carne mai fibroasă, de berbecuț de exemplu, dublează timpul *Dacă îți dorești o carne mai caramelizată, o mai bagi 10 minute la cuptor, pe primul rând, la funcția grill.