Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crockpot Turbo Express by Madeline

Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crockpot Turbo Express by Madeline
Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crockpot Turbo Express by Madeline Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crockpot Turbo Express by Madeline Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crockpot Turbo Express by Madeline

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 700g carne de pui cu piele și os
• 2 morcovi mari
• 1 ceapă
• 1 păstârnac
• 1 bucată de țelină
• 1 ardei
• sare, piper*
• 3 frunze de dafin (opțional)

găluște: 1 ou mare (65g) și 65g griș

Mod de preparare

Punem carnea în vasul multicookerului, adăugăm aprox 1.7 L de apă și sarea.

Punem capacul, îl rotim spre poziția Închis, rotim și valva de presiune spre poziția Închis.

Setăm aparatul pe Meat/Poultry, High pressure, 45 de min. Eu am selectat și funcția Turbo care mai scurtează cu încă 40% timpul de gătire.

După expirarea timpului, aparatul va piui și va intra pe funcția Keep warm, care ține mâncarea caldă până la 4 ore.

Îl mai lăsăm vreo 20 de min, apoi eliberăm valva de presiune cu grijă, rotind-o spre poziția Deschis. Rotim și capacul spre poziția deschis.

Adăugăm legumele întregi și setăm aparatul pe Slow Cook, High pressure, 2 h. Astfel va ieși foarte limpede supa.

La final strecurăm supa, adăugăm bucăți de cărniță și felii de morcov.

Setăm aparatul pe Simmer și preparăm găluștele: amestecăm 1 ou cu cantitatea acestuia în grame de griș.

Cu o linguriță înmuiată în supa fierbinte formăm găluștele și le eliberăm ușor în supă. Le lăsăm să fiarbă puțin, se fac foarte repede, întorcându-le și pe partea cealaltă. Servim supa caldă cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Este limpede și delicioasa, poftă mare!