Risotto cu dovleac
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 1 ceapă |
| • 200 g dovleac |
| • 1 cană de orez |
| • 100 ml vin alb |
| • 2 ½ căni supă concentrată de legume |
| • 50 g brânză feta |
| • 10 g unt |
Descriere
Această rețetă de risotto cu dovleac se pregătește în timp record la multicookerul Crockpot Turbo Express.
Mod de preparare
1. Căliți ceapa tocată și 200 g dovleac tăiat cubulețe, timp de 1 minut.
2. Adăugați o cană de orez și amestecați.
3. Asezonați după cum doriți.
4. Adăugați 100 ml vin alb și lăsați să se evapore.
5. Adăugați 2 ½ căni de supă concentrată de legume.
6. Închideți Crockpot Turbo Express și selectați programul „Orez”, timp de 3 minute.
7. Lăsați-l 12 minute înainte de a elibera presiunea. După ce se surge timpul, depresurizați.
8. Adăugați 50 g brânză feta, 10 g unt și amestecați.
9. Serviți imediat.
2. Adăugați o cană de orez și amestecați.
3. Asezonați după cum doriți.
4. Adăugați 100 ml vin alb și lăsați să se evapore.
5. Adăugați 2 ½ căni de supă concentrată de legume.
6. Închideți Crockpot Turbo Express și selectați programul „Orez”, timp de 3 minute.
7. Lăsați-l 12 minute înainte de a elibera presiunea. După ce se surge timpul, depresurizați.
8. Adăugați 50 g brânză feta, 10 g unt și amestecați.
9. Serviți imediat.
Preparat cu
-1.000lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.499,99lei
499,99lei
