Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete

Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete
Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete Rețetă Ficăței de pui cu piure de cartofi la Multicooker Turbo Express by Carte de rețete

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg de cartofi
• 1 kg ficat de pui
• 200 gr.ceapă
• 100 gr.unt
• 250 ml lapte fierbinte
• 2 linguri ulei
• 200 ml apă
• 1 lingură boia de ardei
• câteva crenguțe de cimbru
• sare și piper

Descriere

Ce spui de o porție de ficăței de pui cu piure de cartofi gata în 20 de minute la Multicookerul Crockpot Express Turbo? Carte de Rețete îți arată cât este de ușor, dar și de delicios!

Mod de preparare

  • Se pregătesc ingredientele.
  • Cartofii se curată de coajă, se spală și se taie în cuburi de 2 cm.
  • Ficățeii se spală și se lasă la scurs. Ceapă se curată și se feliază.
  • Se pun cartofii în recipientul Multicooker-ului Turbo Express, se acoperă cu apă și se adaugă o linguriță de sare. Aparatul de gătit se conectează la o sursă de curent. Se pune capacul, se închide supapă de abur și se apasă pe Start, apoi pe Turbo Pressure și se setează manual timpul pentru 10 minute.
  • După ce a expirat timpul, se deschide supapă de abur, folosind o mănușă de bucătărie.
  • Cartofii se scot din vas, se zdrobesc, apoi se adaugă 75 gr unt și treptat, laptele fierbinte. Se amestecă cu țelul și se adaugă sare.
  • Vasul se curată și se usucă. Aparatul se setează pe funcția de Brown/Saute High.
  • Se pun în vas uleiul și 25 de gr de unt și se soteaza ceapă. Se adaugă ficățeii, boiaua de ardei, crengutele de cimbru și se soteaza 2 minute.
  • Se adaugă apă, se amestecă și se închide capacul și supapă de abur.
  • Multicooker-ul Turbo Express se setează pe Meat/Poultry pentru 10 minute.
  • Dacă se scoate imediat ce a expirat timpul, se folosește o mănușă de bucătărie, după ce s-a eliberat supapă de abur, dar se mai poate lasă 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
  • Dacă vreți să reduceți din sos, aparatul se setează pe Brown/Saute și se lasă să fiarbă câteva minute.
  • Ficățeii se servesc cu piure de cartofi și cu un sos de coacăze roșii.