Reteta fasole cu ciolan
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • Ciolan afumat – 1 buc. mica |
| • Morcovi – 2 buc. |
| • Marar – ½ legatura |
| • Chimen macinat – ½ lingurita |
| • Coriandru boabe (macinat) – ½ lingurita |
| • Cimbru – ½ lingurita |
| • Boia dulce – 1 lingurita |
| • Usturoi – 3 catei |
| • Ceapa – 3 buc. |
| • Bulion – 1 lingura |
| • Ulei de floarea-soarelui – 1 lingura |
| • Fasole la cutie in sos rosu tomat – 1 cutie |
| • Apa sau supa de legume – ½ cana |
| • Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti ciolanul intreg cu o jumatate de cana de apa si o lingura de ulei in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual si setati-l pe modul de gatire ''High''
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!
