Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă prăjitură cu cocos și ciocolată la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Cu cireșel la joacă

Rețetă prăjitură cu cocos și ciocolată la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Cu cireșel la joacă
Rețetă prăjitură cu cocos și ciocolată la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Cu cireșel la joacă Rețetă prăjitură cu cocos și ciocolată la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Cu cireșel la joacă Rețetă prăjitură cu cocos și ciocolată la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Cu cireșel la joacă

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 banane bine coapte (200 g piure)
• 150 g zahăr
• 90 ml ulei
• 100 ml lapte
• 150 g iaurt grecesc
• 35 g semințe de mac
• 50 g picături de ciocolată
• 225 g făină tip 650
• 10 g praf de copt bio
• 5 g bicarbonat de sodiu fără aluminiu
• 1 praf de sare

Glazură:
• 180 g ciocolată albă Nestle Dessert
• 3 linguri unt de cocos

Decor:
• Alune de pădure glazurate (mărunțite)
• Bomboane Raffaello de casă
• Felii de mandarine

Descriere

Descoperiți rețeta pentru prăjitură cu cocos și ciocolată, pregătită ușor la multicookerul Crockpot! 

Mod de preparare

1. Într-un bol încăpător adăugați bananele pasate cu o furculiță, zahărul, uleiul, laptele, semințele de mac și picăturile de ciocolată. 
 
2. Omogenizați compoziția, apoi adăugați treptat iaurtul grecesc și făina cernută, amestecată în prealabil cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. 
 
3. Amestecați doar cât să se încorporeze bine și ingredientele uscate. 
 
4. Introduceți grătarul metalic un vasul multicooker-ului, turnați o cană cu apă, așezați peste acesta forma detașabilă în care se află deja compoziția. 
 
5. Atașați capacul, rotindu-l, ca și valva de presiune, spre poziția Închis și setați funcția Dessert, presiune înaltă, pentru 40 de minute. 
 
6. După expirarea timpului, lăsați aparatul pe funcția Keep Warm, pentru a elibera presiunea în mod natural. 
 
7. După aproximativ 10 minute, scoateți forma din vas, cu ajutorul unui clește cu capăt de silicon și al unei mănuși. 
 
8. Lăsați la răcit pe un grătar metalic. 
 
9. După ce prăjitura se răcește complet, glazurați cu ciocolata topită la bain marie împreună cu untul de cocos și decorați după preferințe.