Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline

Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline
Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă mini cheesecake cu matcha la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 100g biscuiți cu ovăz*
• 40g unt topit
• 200g cremă de brânză
• 50g îndulcitor pudră
• 50g smântână lichidă
• 1 lingură făină de cocos*
• 1linguriță extract de vanilie
• 1linguriță matcha
• 1 ou

Topping:
• zmeură
• cremă de ciocolată fără zahăr.

Descriere

Un desert super drăgălaș, gata porționat: mini cheesecake cu matcha la multicooker. Am adăugat pudra de matcha pentru culoare și pentru beneficiile nutriționale. Puteți decora aceste mici cheesecakeuri cu ce doriți: dulceață, fructe proaspete, mentă, sirop de ciocolată and so on. Noul meu Crockpot Turbo Express s-a comportat impecabil, îl super ador! :)

Mod de preparare

1. Mărunțim biscuiții în robotul de bucătărie sau într-o pungă cu zip, folosindu-ne de un sucitor. Îi amestecăm cu untul topit și presăm bine compoziția pe fundul formelor de silicon pentru multicooker (pe cea de la Crockpot o folosesc eu).

2. Pentru cremă batem cu mixerul crema de brânză, îndulcitorul, smântâna, vanilia, pudra de matcha, oul, făina (am folosit făină de cocos, puteți folosi făină normala sau amidon). Turnăm crema peste blatul de biscuiți și unt, astfel încât să nu umplem până sus formele, ci doar 3/4.

3. Acoperim forma cu folie de aluminiu (puteți pune întâi o foaie de hârtie de copt și apoi aluminiul, eu nu am mai avut aluminiu și am pus doar hârtie de copt, which is better, mai sănătos :) 

4. Turnăm 250ml apă în vasul multicookerului și așezăm grătarul, apoi forma de silicon pentru brioșe. Punem capacul, îl rotim spre poziția “Închis”, rotim și valva de presiune spre poziția “Închis”.

5. Alegem modul Manual, High Pressure, 8 minute. După ce aparatul a piuit de finalizare a programului, îl lăsăm 10 minute, apoi rotim cu grijă valva de presiune spre poziția „Deschis”, cu o mănușă de bucătărie. Scoatem capacul, apoi forma de silicon din aparat, înlăturăm folia și trecem cu cuțitul peste marginile fiecărui mini cheesecake. Le scoatem cu multă grijă din formă (sunt tare fragile) și le servim cu dulceață, zmeură și/sau sirop de ciocolată :) Poftă mare!

*Pentru o variantă low carb folosiți făină de cocos și niște biscuiți keto. Puteți face un cheesecake normal și într-o formă rotundă cu 18cm diametru, cu baza detașabilă.