Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crockpot

Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crockpot
Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crockpot Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crockpot Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crockpot

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 150 g biscuiți digestivi mărunțiți
• 50 g unt topit
• 200 g ciocolată alba
• 400 g cremă de brânză
• 150 ml smântână
• 100 g zahăr tos
• 2 ouă mari, bătute
• 2 linguri gem de zmeură
• 1 lingură apă

Descriere

Când vrei să te răsfeți cu un desert delicios și cremos, încearcă reteta de cheesecake cu zmeură si ciocolata alba. Gătită fără efort cu funcția Desert a Multicookerului Turbo Express. 

Mod de preparare

  • Ungeți și tapetați fundul formei de tort cu hârtie de copt.
  • Puneți biscuiții mărunțiți într-un castron, adăugați untul topit și amestecați.
  • Puneți conținutul și întindeți uniform pe bază, apăsând pentru a crea un strat ferm. 
  • Topiți ciocolata albă folosind un cuptor cu microunde sau alternativ, la bain marie.
  • Lăsați deoparte să se răcească. 
  • Puneți crema de brânză, smântâna și zahărul într-un castron și, folosind un mixer manual sau un tel, bateți până la omogenizare. 
  • Turnați ciocolata topită și amestecați încet. 
  • Adăugați ouăle și amestecați până se omogenizează. 
  • Turnați peste baza de biscuiți și neteziți suprafața.
  • Într-un castron mic adăugați dulceața de zmeură și amestecați până la omogenizare, adăugați apa și amestecați din nou. 
  • Peste blatul cheesecake-ului se pune o lingură. 
  • Adăugați 300 ml apă la baza oalei multicookerului Turbo Express și așezați grătarul pentru abur înăuntru. Așezați 2 fâșii de folie în diagonale de-a lungul bazei pentru a scoate mai ușor tava de Cheesecake cât timp este fierbinte. 
  • Puneți cheesecake-ul în interiorul oalei, puneți capacul multicookerului și asigurați-vă că supapa este în poziția Închis. 
  • Selectați setarea Desert – High Pressure timp de 40 de minute. 
  • După ce a trecut timpul de gătire, lăsați presiunea din interior să se elibereze în mod natural (acest lucru ar putea dura până la 15 minute) înainte de a îndepărta capacul. 
  • Cheesecake-ul cald va avea centrul mai moale.
  • (Dacă s-a format puțină apă pe partea de sus a cheesecake-ului, aceasta se îndepărtează cu ușurință folosind colțul unei bucăți de hârtie de bucătărie pliată). 
  • Lăsați cheesecake-ul să se răcească ușor în oală înainte de a-l scoate și de a-l pune pe un grătar. 
  • Lăsați să se răcească complet înainte de a o scoate din tavă. 
  • Aranjați zmeura deasupra cheesecake-ului și adăugați puțin zahăr pudră înainte de servire